Ky sit përdor cookie për të të ofruar një eksperiencë më të mirë. Duke vazhduar lundrimin pranon përdorimin e cookie nga ana jonë OK

Notizie e Comunicati Stampa

 

Notizie e Comunicati Stampa

Vendos parametrat e kërkimit

DataPërshkrimi
15/01/2021Prej datës 25 janar 2021 rifillojnë kurset e gjuhes italiane
30/12/2020Proroga permessi di soggiorno
25/12/2020Ordinanze del Ministero della Sanità e della Tutela Sociale albanese
22/12/2020Proroga permessi di soggiorno per gli studenti italiani in albania
21/12/2020COVID 19 - Ordinanza sull'ingresso in Italia
21/12/2020COVID 19 - Nuove restrizioni applicate sul territorio albanese
21/12/2020Udhëtime në Itali të shtetasve italianë dhe të huaj – normativa në fuqi
21/12/2020Udhëtimet nga dhe për në Shqipëri
21/12/2020Udhëtimi për në dhe nga vendet e tjera
08/12/2020Proroga della validità dei documenti di riconoscimento fino al 30 aprile 2021
04/12/2020Normativa COVID-19 - DPCM del 3 dicembre 2020
16/11/2020Njoftim për shtyp Java V e Kuzhinës Italiane në Shqipëri
02/11/2020Njoftim për rifillimin e aktivitetit zyrtar
28/10/2020Mbyllje e Përkohëshme e zyrave
22/10/2020SISTEMA PUBBLICO DI IDENTITA' DIGITALE (SPID) - CITTADINI ITALIANI RESIDENTI ALL'ESTERO.
20/10/2020Java e XX-të e Gjuhës Italiane Nëpër Botë (19-25 Tetor 2020)
15/10/2020Udhëzime shqiptare për përdorimin e detyrueshëm të maskës në ambiente të jashtme
08/10/2020Njoftim për rifillimin e aktivitetit zyrtar
05/10/2020Njoftim për pezullimin e përkohshëm të zyrave
30/09/2020Konkurs me temë "Italishtja midis fjalës dhe imazhit"


6