Ky sit përdor cookie për të të ofruar një eksperiencë më të mirë. Duke vazhduar lundrimin pranon përdorimin e cookie nga ana jonë OK

Njoftim për pezullimin e përkohshëm të zyrave

Data:

05/10/2020


Njoftim për pezullimin e përkohshëm të zyrave

 

Njoftim për publikun

Njoftojmë publikun se Konsullata e Përgjithshme e Italisë në Vlorë do të pezullojë përkohësisht – me qëllim parandalimi – pritjen me publikun, për kryerjen e higjenizimit të nevojshëm të ambjenteve.

Për të kontaktuar me zyrat tona na shkruani në këtë adresë e-mail: consolato.valona@esteri.it dhe në rast urgjence na kontaktoni në numrin telefonik për urgjencat.

Në vijim do të njoftohet mbi rifillimin e aktivitetit të rregullt të Konsullatës së Përgjithshme.

Kërkojmë ndjesë për vështirësinë e krijuar.


493