Ky sit përdor cookie për të të ofruar një eksperiencë më të mirë. Duke vazhduar lundrimin pranon përdorimin e cookie nga ana jonë OK

Mbyllje e Përkohëshme e zyrave

Data:

28/10/2020


Mbyllje e Përkohëshme e zyrave

NJOFTIM PËR PUBLIKUN

Njoftojmë publikun se Konsullata e Përgjithshme e Italisë në Vlorë do të pezullojë përkohësisht – me qëllim parandalimi – pritjen me publikun, për arsye të sigurisë shëndetësore.

Për të kontaktuar me zyrat tona na shkruani në këtë adresë e-mail: consolato.valona@esteri.it  dhe në rast urgjence na kontaktoni në numrin telefonik për urgjencat.

Në vijim do të njoftohet mbi rifillimin e aktivitetit të rregullt të Konsullatës së Përgjithshme.

Kërkojmë ndjesë për vështirësinë e krijuar.


498