Ky sit përdor cookie për të të ofruar një eksperiencë më të mirë. Duke vazhduar lundrimin pranon përdorimin e cookie nga ana jonë OK

Njoftim për publikun - Portali i ri Prenot@Mi

Data:

10/06/2021


Njoftim për publikun - Portali i ri Prenot@Mi

Njoftim për publikun - Portali i ri Prenot@Mi

Njoftohen të gjithë përdoruesit se duke nisur nga data 14 qershor, do të jetë në funksion portali i ri Prenot@MI, në adresën https://prenotami.esteri.it, për prenotimin e takimeve pranë kësaj Konsullate të Përgjithshme.

Përdorimi i Portalit parashikon regjistrim të ri.

Kështu, duke nisur nga kjo datë dhe deri në daljen përfundimtare nga përdorimi të PrenotaOnLine- Prenoto online, kontrolli i prenotimveve tashmë të kryera do të jetë i mundur eskluzivisht në atë Portal.

Takimet e prenotuara tashmë në çdo rast do të jenë të vlefshme dhe do të marrin shërbim nga Selia Konsullore ku janë prenotuar.


539