Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

GJIROKASTER – 27 MARS 2013

Në universitetin “E.Cabej” të Gjirokastrës u prezantua Vëllimi Hadrianopolis II i cili ilustron rezultatet e misionit arkeologjik italo-shqiptar prej vitit 2005 deri në vitin 2010, në prani të Konsullit të Përgjithshëm të Italisë në Vlorë Stefano Bergesio, të Retorit të Universitetit “E.Cabej” Prof. Gëzim Sala, të Konsullit Honorar të Italisë në Gjirokastër Teodor Bilushi, si dhe të kuratorëve të volumit Prof. Roberto Perna dhe Prof. Dhimitër Biondi. Të shumtë qenë pjesëmarrësin në këtë prezantim, mes tyre dhe media lokale dhe kombëtare si dhe Konsulli i Përgjithshëm i Greqisë në Gjirokastër.

presentazione volume hadrianopolis II argirocastro

presentazione volume hadrianopolis II argirocastro

Me këtë rast Konsulli i Përgjithshëm Stefano Bergesio,i shoqëruar nga Konsulli Honorar Teodor Bilushi, takoi Kryetarin e Bashkisë Flamur Bime dhe i bëri një vizitë Prefektes së Gjirokastrës Mimoza Como.

incontro con Como