Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Vizitë zyrtare e Konsullit të Përgjithshëm Stefano Bergesio në Lushnjë

Më 12 mars 2013 Konsulli i Përgjithshëm Stefano Bergesio kreu një vizitë zyrtare në qytetin e Lushnjës ku u takua me Kryetarin e Bashkisë Z. Fatos Tushe dhe N/Prefektin Z. Florian Dani.
Me këtë rast, Konsulli i Përgjithshëm dhe Kryetari i Bashkisë prezantuan Ekspozitën fotografike “Portrete dhe peisazhe të Shqipërisë” nga arkivi fotografik i Shoqërisë Gjeografike Italiane.
Ekspozita pati interes te madh për publikun dhe vëmendje të veçantë nga media.

Incontro con il sindaco di Lushnje


Mostra Lushnje